fbpx
HomeȘtiri din TurdaIpocrizia CNAIR-ului - se laudă cu un nod rutier, dar IGNORĂ podul...
spot_img
spot_img

Ipocrizia CNAIR-ului – se laudă cu un nod rutier, dar IGNORĂ podul către Turda

spot_img
- Publicitate -
spot_img

O postare realizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avut menirea de a evidenția cel mai spectaculos nod rutier din Transilvania, care este situat lângă Turda.

„Imagini cu cel mai complex nod rutier din România, acesta unește A10, A3 și DN1.
Situat în apropierea municipiului Turda, acest nod rutier a fost dat în folosință în acest an, odată cu deschiderea circulației pe loturile 3 și 4, ale autostrăzii Sebeș – Turda.”, a fost postarea celor de la CNAIR.

Ceea ce NU AU EVIDENȚIAT DRUMARII este faptul că, la doar 2 kilometri de nodul rutier respectiv zace în paragină podul peste râul Arieș, care face legătura între Municipiul Turda și ieșirea spre județul Alba.

Despre acel pod DRDP Cluj a precizat pentru site-ul de știri TurdaInfo.ro, că nu se știe când vor începe lucrările, că e nevoie de documentație nouă, că au crescut costurile de raparație, o serie de mămăligi lingvistice menite să păcălească lumea.

În urmă cu doar câteva luni, Radu Ilie Băruță, șeful DRDP Cluj se lăuda pe la colțuri că are toți banii necesari și că vor începe lucrările la pod de îndată ce acesta va trece în administrarea Ministerului Transporturilor.

Cum gura bate curu la români, așa s-a întâmplat și cu promisiunile aiurea lansate de Băruță.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: