web analytics
Home Știri din Turda Invitație la dezbateri electorale publice

Invitație la dezbateri electorale publice

- Publicitate -

Mircea Vicențiu  Irimie, candidatul PRO România la funcția de primar al municipiului Turda, invită competitorii din cursa pentru Primăria Turda la una sau mai multe dezbateri electorale.

     Stimați contracandidați, din respect pentru turdeni și pentru democrația din această țară, vă invit să dezbatem public proiectele cu care venim în fața electoratului la aceste alegeri locale, în prezența reprezentanților din presa turdeană, cu întrebări din partea acestora și chiar din partea publicului.


   Campaniile electorale au rolul de a le oferi candidaților șansa de a dezbate idei și proiecte, nu pentru a arunca lozinci electorale și pentru a face PR pe Facebook.

   La Turda trebuie organizate dezbateri publice iar deontologia politică impune ca fiecare candidat sa vina in fata cetățenilor cu deschidere si onestitate .
 

  PRO ROMANIA TURDA propune un Consiliu Local al Elitelor pentru mandatul 2020 – 2024 și credem cu tărie că turdenii au dreptul să fie corect informați despre capacitatea si potentialul fiecărui candidat la funcții de Ales Local ,  astfel încât să poată vota în cunoștință de cauză opțiunea cea mai bună pentru dezvoltarea si modernizarea municipiului Turda.

   “Haideți să ne prezentăm cu onoare și responsabilitate în fața turdenilor”, transmite Mircea Irimie.
   Noi suntem PRO ROMANIA 💙💛❤pentru că ținem cu ROMANIA si iubim TURDA ❤

 
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -