web analytics
Home Știri din Turda Investiție reprezentativă pentru creșterea calității administrației publice locale de la Turda

Investiție reprezentativă pentru creșterea calității administrației publice locale de la Turda

- Publicitate -

Ieri dimineață, la Turda, a fost deschis Biroul Unic pentru Cetățeni.

Acesta se află în fosta clădire a Poștei Române, din Piața 1 decembrie 1918 și aici vor funcționa toate birourile și serviciile care intră în legătură directă cu cetățenii.

Serviciile la care pot apela cetățenii sunt: Încasare impozite și taxe locale, Declarații impunere taxe locale, Urbanism, amenajarea teritoriului și cadastru, Autorizări servicii de transport local, Administrare fond locativ, Evidență patrimoniului și gis,  Dezvoltare publică și investiții, Serviciul administrare locală, Serviciul disciplină în construcții, control comercial și protecția mediului.

La evenimentul de deschidere a fost prezent primarul turdean, Cristian Matei, alături de mai mulți șefi de serviciu din primărie, printre care Valer Moldovan de la Poliția Locală, Elena Fărcășan de la Direcția de Impozite și Taxe Locale, dar și alți reprezentanți ai administrației publice locale.

Începând de săptămâna viitoare, în respectivul Birou Unic va funcționa și Serviciul Pașapoarte. Odată pe săptămână, turdenii vor putea depune documentele în vederea eliberării pașaportului.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii