web analytics
Home Știri din Turda Înlocuitoarea lui Rigman în consiliul local Turda sau un indiciu privind epurarea...

Înlocuitoarea lui Rigman în consiliul local Turda sau un indiciu privind epurarea politică din PNL

- Publicitate -

Odată cu demisia unilaterală și neprevăzută a lui Ciprian Rigman din PNL se crează un loc liber în Consiliul Local al Municipiului Turda.

Este clar că liberalii nu-i vor lăsa lui Rigman oportunitatea de a rămâne consilier local și-i vor retrage sprijinul politic, iar aici apare un indiciu privind zvonurile legate de un posibil război fratricid de epurare politică, ce s-ar duce în PNL inclusiv la Turda.

Următoarele două persoane pe lista de supleanți sunt Daniela Florea – fost viceprimar în perioada lui Tudor Ștefănie, veche combatantă a PDL-ului și Corina Făgădar – fostă președintă a Consiliului de Administrație la Salina Turda, veche combatantă a PNL-ului.

Din informațiile pe care RefleqtMedia le deține, Daniela Florea așteaptă să fie contactată de conducerea PNL Turda pentru a deveni consilier local și nu ar spune nu oportunității de a ține vie vechea gardă democrat-liberală.

De cealaltă parte, odată cu mazilirea sa din fruntea Salinei Turda, Corina Făgădar a intrat într-un oarecare con de umbră.

Astfel, dacă PNL Turda „sare” peste Daniela Florea, va deveni clar că, pe toate fronturile din județul Cluj se duce o bătălie continuă între foștii PDL-iști și foștii PNL-iști.

Dar … vom afla de îndată ce PNL Turda va face public numele noului consilier local.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,795FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii