web analytics
Home Știri din Turda Iată toate motivele pentru a-ți comanda aperitive de la „Dana”!

Iată toate motivele pentru a-ți comanda aperitive de la „Dana”!

- Publicitate -

O petrecere fără aperitive parcă nu este o petrecere. La fel și o sărbătoare, fără aperitive, nu are același stil, aceeași
eleganță, fără aperitive.

Restaurantul „Dana”, din Turda, este locul ideal pentru a-ți comanda aperitive, indiferent de ocazia pentru care le servești.

„Un botez, o cununie, o aniversare a zilei de nastere sau orice alt tip de eveniment sunt organizate cu respect, atentie deosebita la detalii si seriozitate. Aperitivele pregatite in bucataria noastra, urmate de alte specialitati culinare, vor fi gandite exact pentru gustul si preferintele dumneavoastra.

Intr-un cadru intim si elegant, cu o capacitate de pana la 50 de locuri, Salonul Restaurantului Dana va asteapta pentru a fi gazda evenimentului dumneavoastra!

Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne contactati zilnic, de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 17:00, departamentul evenimente, la numarul : 0751844241.

www.restaurantdana.ro”, afirmă echipa de P.R. a restaurantului, pe rețelele de socializare.

De asemenea, Restaurantul „Dana” are specialități culinare care-ți vor lăsa gura apă, de la ciolan de porc fiert în bere, până la burgeri, friptură de vită sau pește, toate sunt pe gustul și pentru buzunarul tău.

Dacă nu te-am convins noi, te invităm la restaurant să te convingi singur … crede-ne, ne vei mulțumi!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii