web analytics
Home Știri din Turda Iată 5 motive pentru a vizita Salina Turda

Iată 5 motive pentru a vizita Salina Turda

- Publicitate -

Salina Turda este unul dintre cele mai puternice și notorii branduri turistice ale Transilvaniei, iar CNN a declarat Salina drept cel mai frumos loc subteran de pe pământ.

Iată, deci, 5 motive pentru care TREBUIE să vizitezi Salina Turda în această perioadă.

  1. Rețetă de sănătate – balneoterapia este recomandată în tratarea afecțiunilor neurologice și reumatologice, indiferent de vârstă. Pe de altă parte, aerul ozonificat din Salina Turda reprezintă metoda optimă de remediere a afecțiunilor respiratorii.
  2. Distracție la maxim – Roată panoramică, teren de mini-golf, plimbare cu bărcuțele, ping-pong, acestea sunt activități permise în pandemie, activități pentru întreaga familie, de care puteți profita în această perioadă.
  3. Tonifiere și tratament acvatic – În această perioadă, echipele de animatori de la Salina Turda organizează gimnastică în apă și gimnastică medicală. După o perioadă de 2 luni în care am stat închiși în case și fără posibilitatea de a merge (ca lumea) la sala de sport, gimnastica de la Ștrandul Durgău este modalitatea optimă de a scăpa de kilogramele în plus.
  4. Ești în trending – peste 1.600.000 de oameni, din toată Europa și aproape toată lumea au vizitat Salina Turda în ultimii 2 ani … HAI ȘI TU!
  5. Gastronomia ardelenească – atât la căsuțele din parcarea Salinei Turda, cât și la Restaurant „La Salina” și mai ales la Restaurant Potaissa, situat în Centrul Istoric al Municipiului Turda, poți mânca pe alese, atât dish-uri din gastronomia ardelenească, cât și din cea internațională!

Te-am convins? Sperăm că nu! Știi de ce? CA SĂ VII SĂ TE CONVINGI SINGUR!

HAI LA SALINA TURDA! N-O SĂ REGREȚI DELOC!”

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -