web analytics
Home Știri din Turda Expoziție a pictorului turdean, Oleg Rusnac

Expoziție a pictorului turdean, Oleg Rusnac

- Publicitate -

 

          În data de 7 iulie 2020 se redeschide Galeria de Arta „Valer Suciu”, data de la care vă invităm să vizitați expoziția personală a pictorului turdean Oleg Rusnac.

          Sub titlul „De la clasic la modern”, autorul a reunit 30 de picturi, o parte dintre ele fiind realizate în manieră clasică, pe pânză în ulei, iar altele se înscriu în orientarea modernistă și sunt realizate în culori acrilice pe bază de apă.

           Sursele de inspirație ale autorului sunt natura, ființa umană, universul animalier, progresul tehnic, cosmicul.

 

          Pictorul își descrie  expoziția printr-o suită de interogații: „Clasic sau modern? Real sau imaginar? Vechi sau nou? Concret sau abstract? Sublim sau grotesc? Pastelat sau contrastant? Umbră sau lumină? Răsărit sau apus? Proporție sau disproporție? Lunecos sau dur? Linie sau punct? Alb sau negru? Vertical sau orizontal? Perspectivă sau plan? Cer sau pământ? Dacă am avea puterea să transformăm aceste cuvinte în culori și să le așezăm pe pânză, am obține definiția unei lucrări perfecte.”

          Expoziția poate fi vizitată în perioada 7-22 iulie 2020, de luni până vineri, între orele 10,30-16,00, cu respectarea normelor impuse de lege.

 

 

 

                                                                                                              Casa de Cultură Turda

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -