fbpx
HomeȘtiri din TurdaDupă ce i-au „tăvălit” 3 ani, PMP-iștii îi cheamă pe liberali alături...
spot_img
spot_img

După ce i-au „tăvălit” 3 ani, PMP-iștii îi cheamă pe liberali alături de ei

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Pe durata acestei legislaturi, PMP Turda s-a comportat aidoma unei femei cu moravuri ușoare, oscilând între ciolan și opoziție, în funcție de interesul momentului.

Ei bine, după ce la nivel declarativ au fost în opoziție, iar în realitate au fost sclavii plecați ai PSD-ului, astăzi PMP Turda au dat o nouă notă de „moravuri ușoare”.

Nici n-au apucat cei trei liberali, respectiv Riter, Giurgiu și Felezeu, să anunțe în mod oficial demisiile din PNL, că liderii PMP i-au și chemat alături de ei.

„Având în vedere ultimele evenimente din PNL Turda, culminate de demisiile anunțate de mai mulți liberali, printre care și actuali consilieri locali, ii invitam pe toți liberalii adevărați în PMP Turda, sa facem o construcție de dreapta puternica la nivel local!
Consider ca împreună putem forma o adevărată forță de dreapta pe plan local, cu care sa câștigăm alegerile locale din anul 2020!
Va aștept, dragi liberali adevărați!”, a scris Adrian Nap, președintele PMP Turda, pe facebook.

 

Păi… domnule Nap, nu cumva pe „liberalii ăștia adevărați” i-ați ponegrit în comunicate de presă vreme de 3 ani? Nu cu ei v-ați dat reciproc în cap prin comunicate de presă? Acu sunt buni și-i vreți alături de voi? 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: