web analytics
Home Știri din Turda Directoru API Turda acuză: „De 45 de zile n-am mai primit comenzi”

Directoru API Turda acuză: „De 45 de zile n-am mai primit comenzi”

- Publicitate -

Directorul general al SC API TURDA SRL, Bogdan Ursuleanu a remis un comunicat de presă prin care acuză angajații primăriei că nu-i mai trimit comenzi de lucrări.

„Oglinda rutieră Axente Sever intersecție cu Șterca Șuluțiu. Din nefericire așa va sta până când primim o comandă de la Direcția Tehnică a Primăriei Turda! Bani sunt, buget este, trebuie doar comandă.

De aproape 45 de zile nu mai primesc nici un telefon și nici o comandă la societatea API Turda din partea lui Ovidiu Găină (cu care deocamdată nu am nimic personal). Ba chiar pe surse am aflat că se încercă introducerea într-o zonă de derizoriu a societății API Turda (nedrept și abuziv).

Vă asigur că nu o să stăm degeaba. În raportul depus în data de 17 martie la UAT Turda în Anexa 15 am prezentat un plan de acțiuni pentru anul în curs însă până acum nu am primit nici un semnal. Sper să ne regăsim sănătoși după această perioadă dificilă pe care o traversăm.#API Turda

Și o sugestie pentru executiv, vine Paștele, poate reușiți să strângeți instalațiile de Crăciun că e penibil.”, s spus Ursuleanu.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii