web analytics
Home Știri din Turda Directia de Asistenta Sociala Turda vine in sprijinul turdenilor

Directia de Asistenta Sociala Turda vine in sprijinul turdenilor

- Publicitate -

Direcția de Asistență Socială livrează zilnic alimente și medicamente persoanelor vârstnice, la solicitarea acestora. (livrarea este gratuită, iar produsele sunt achitate de către beneficiar la livrare)

De asemenea, au fost contactate toate persoanele cu vârsta peste 65 de ani din baza de date a Direcției de Asistență Socială (în jur de 1000 de persoane) pentru a fi informate cu privire la acest serviciu și pentru a afla care sunt nevoile lor. Am apelat și la asociațiile de proprietari pentru a ne ajuta să îi avem în evidență pe toți cei care ar putea avea nevoie de ajutorul nostru.

Vă reamintim că numerele de telefon ☎ 0264 317 137 (tasta 7) și 📞 0738 772 225 sunt puse la dispoziția persoanelor vârstnice pentru a primi suport în cazul în care au nevoie.

Până acum, 60 de persoane vârstnice (fără susținători sau fără altă formă de ajutor) și 5 persoane autoizolate au beneficiat de serviciile DAS. Le-au fost livrate produse alimentare sau medicamente și au primit serviciile de care aveau nevoie.

În plus, Centrul de Îngrijiri la Domiciliu oferă servicii socio-medicale unui număr de aproximativ 100 de persoane vârstnice zilnic, prin personalul specializat: medic, asistente medicale, kinetoterapeuți, îngrijitori la domiciliu, asistent social și psiholog.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -