web analytics
Home Știri din Turda Deși a fost amenințat cu moartea, jurnalistul turdean, Gelu Florea, nu depune...

Deși a fost amenințat cu moartea, jurnalistul turdean, Gelu Florea, nu depune plângere la poliție – vezi de ce

- Publicitate -

În urmă cu două zile, jurnalistul turdean, Gelu Florea, a fost amenințat cu moartea de un individ, pe nume, Attila Pataki.

Totul a venit pe fondul publicării de către turdanews.net a mai multor articole și clipuri care înfățișează tineri în stare de „zombie” după ce au consumat etnobotanice.

„O să mori în curând” a fost mesajul amenințător pe care Gelu Florea l-a primit.

Am vrut să vedem dacă stimatul nostru coleg a depus plângere la Poliție, după acest mesaj de amenințare, iar răspunsul acestuia ne-a frapat.

„Am depus cu inregistrare audio si cu numar de telefon… si n-au facut nimic! Ce crezi ca face intr-un astfel de caz?! Nu e vorba de incredere… E vorba de ce pot ei sa faca… Daca o sa-mi demonstreze vreodata contrariul, poate ma ”obosesc” sa depun…”, a spus Gelu Florea.

Astfel, în linii mari, colegul nostru și-a dat seama că Poliția nu este capabilă să rezolve un caz de amenințare, fie el și cu moartea.

În 2016, cu doar două luni înainte de alegerile locale, jurnalistul RefleqtMedia, Ovidiu Bucur, a fost amenințat prin intermediul emailului, de către un individ cu identitatea ascunsă.

„Am depus plângere la Poliția Municipiului Turda, am fost chemat odată la audieri, apoi s-a mușamalizat cazul”, spune Ovidiu Bucur.

Una peste alta, trăim într-o societate în care libertatea de expresie și libertatea jurnalistului sunt garantate și apărate … doar pe hârtie.

De altfel, într-un clasament al libertății jurnalismului, România se află pe locurile codașe, fiind depășită de țări precum Mongolia sau Madagascar.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -