fbpx
HomeȘtiri din TurdaDeputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: „Programul Start-Up Nation, un real succes pentru...
spot_img
spot_img

Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: „Programul Start-Up Nation, un real succes pentru tinerii întreprinzători români”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Programul Start-Up Nation, inițiat de Guvernul României, se dovedește a fi un real succes, fapt susținut de datele statistice de până acum – apreciază deputatul PSD Cluj Cristina Burciu, într-un comunicat de presă.

„Este cât se poate de evident că Programul Start-Up Nation își confirmă scopul pentru care a fost inițiat de Executivul PSD, respectiv acela de a sprijini întreprinzătorii români în inițierea unor afaceri prospere pe termen mediu și lung. Până acum, în acest an, au fost semnate un număr de 8.444 de contracte, iar 5.834 de beneficiari au încasat deja fondurile nerambursabile disponibile în urma prezentării planurilor investiționale. Programul Start-Up Nation constituie o șansă incredibilă pentru românii aflați la început de drum în carieră, mai ales pentru tinerii antreprenori care doresc să își valorifice ideile de afaceri”, a subliniat parlamentarul social democrat.

În completarea Programului Start-Up Nation, oficialii statului au demarat programul SmartStart USA, un excelent prilej pentru demararea unei platforme de afaceri destinate întreprinzătorii români care doresc să pătrundă pe piața economică americană, a mai menționat deputatul turdean.

„SmartStart USA își propune să ofere consultanță și informații pertinente tuturor potențialilor investitori români și străini care își propun să deruleze pe viitor diferite afaceri. Acest program își propune sprijinirea a cel puțin 10.000 de companii românești anual, care doresc să își externalizeze afacerile pe piața americană. Ideea va prinde contur în mod concret în toamna acestui an, în luna octombrie caravana Smart Start USA urmând a fi prezentă în cele mai mari 30 de orașe din România, evident și în Cluj. Este vorba despre o oportunitate imensă a societăților comerciale din țară de a ajunge în SUA, fapt pentru care inițiatorii acestui proiect merită apreciați așa cum se cuvine”, a concluzionat deputatul Cristina Burciu.

Biroul de Presă al Deputatului PSD Cluj Cristina BURCIU, 10 august 2018

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: