web analytics
Home Știri din Turda Depunerea online a documentelor la Primaria Turda - misiune indeplinita

Depunerea online a documentelor la Primaria Turda – misiune indeplinita

- Publicitate -

📲 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚 𝐚 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭 𝐨 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥 𝐢𝐧𝐜𝐚𝐭 𝐜𝐞𝐭𝐚t𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐚 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐢𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐭i 𝐬𝐚 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐚b𝐜𝐞𝐫𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐠𝐡𝐢𝐬𝐞𝐞! 𝐏𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟒𝟎 𝐝𝐞 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞.

Din această săptămână, Primăria Municipiului Turda pune la dispoziția tuturor cetățenilor platforma Ghișeul Online, prin intermediul căreia se pot depune deocumentațiile online pentru toate serviciile oferite în cadrul Biroului Unic. Astfel, cetățenii municipiului Turda nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze fizic la ghișeu pentru a depune documente. De asemenea, documentele eliberate vor fi primite de solicitant în format electronic, dar vor putea fi ridicate și de la ghișeu, dacă acest lucru se solicită.

➡️ Tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași simpli:
1. Accesați următorul link: https://servicii.ghiseulonline.ro/dm_depuneri_online/forms.nsf?Open&c=D74932B9D7B169C34225784E002A3B05
2. Completați datele solicitantului
3. Completați detaliile solicitării
4. Atașați documentele justificative

Documentele transmise vor fi preluate de către angajații Primăriei direct din aplicație, iar dumneavoastră veți primi pe e-mail un mesaj de confirmare a primirii documentelor. În interiorul platformei veți putea vizualiza și informațiile privind stadiul de soluționare a cererii.

Platforma poate fi accesată de pe site-ul Primăriei – www.primariaturda.ro – de la butonul albastru din dreapta paginii – Depunere documente online.

💻 Primăria Turda va continua procesul de digitalizare și de reducere a birocrației la nivelul administrației publice locale. Ne dorim să venim în sprijinul tuturor cetățenilor și să simplificăm toate procedurile de obținere a documentelor, să facilităm accesul turdenilor la serviciile oferite de municipalitate.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -