fbpx
HomeȘtiri din TurdaDegringoladă în PNL Turda - unul contestă și unul se laudă
spot_img
spot_img

Degringoladă în PNL Turda – unul contestă și unul se laudă

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Lipsa unui lider al PNL-ului turdean își pune amprenta asupra activității membrilor de partid.

La fel s-a întâmplat și astăzi când Cristi Felezeu și Marius Ritter au avut păreri diferite vis-a-vis de acțiunea de ecologizare a Parcului Central Turda, organizată de Compania de Apă Arieș.

Astfel, Cristian Felezeu a postat o fotografie de la acțiune, care era însoțită de mesajul: „Avem grijă de parcurile orașului!”.

Pe de altă parte, Ritter a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care contestă acțiunea: „Vă întrebați de ce e scumpa apa la Turda? Păi unul din motive ar fi faptul ca managerul CAA, adică ginerele primarului, cheltuie bugetul companiei pe întreținerea parcurilor din oraș. CAA este partener în cadrul proiectului de responsabilitate sociala „Adoptă un spațiu verde”. Prin acest proiect Primăria Turda spera ca zonele verzi din oraș sa fie adoptate de societăți comerciale PRIVATE. In felul acesta primăria ar fi putut economisii de la bugetul municipiului o anumita sumă de bani. Toate acestea se întâmpla însa doar la nivel declarativ. ONG-urile care au cerut spatii verzi spre adopție au fost refuzate. Am trei întrebări pentru administrația locala: 1. Dacă CAA întreține Parcul Central din fonduri proprii, ce se întâmpla cu bugetul alocat întreținerii spatiilor verzi de către Primăria Turda? 2. Cei 80 de voluntari angajați ai CAA, care au participat la acțiunea de curățare a Parcului Central, au fost în concediu de odihna în ziua respectiva? Dacă au fost pontați ca fiind la serviciu atunci nu mai pot fi numiți voluntari. 3. Când va veți ocupa de adevăratele bombe ecologice de pe malul Arieșului si din zona industrială? Propun pe aceasta cale Primăriei Turda să redenumească proiectul în „Adopta un spațiu verde pe banii turdenilor”, deoarece CAA funcționează pe banii acestora.”

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: