web analytics
Home EVENIMENT Cristian Matei: „Continuăm lucrările de modernizare a infrastructurii!”

Cristian Matei: „Continuăm lucrările de modernizare a infrastructurii!”

- Publicitate -

Cele mai complexe lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere din istoria post-decembristă a Municipiului Turda continuă, în ciuda pandemiei de coronavirus.

Primarul Municipiului – Cristian Octavian Matei – a publicat o declarație de presă prin care anunță continuarea lucrărilor, în ritm alert, pe strada 22 decembrie.

 Pe strada 22 Decembrie 1989 a început demolarea stâlpilor vechi de beton aferenți rețelei vechi de iluminat public. De acum, iluminatul funcționează pe noua rețea cu lămpi led. De asemenea, pe o porțiune s-a turnat stratul de legătură (binder) pentru banda dedicată transportului în comun.

 În paralel se mai lucrează în peste 20 de șantiere în oraș pentru modernizarea străzilor, curților interioare ale blocurilor și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare. Facem tot posibilul să continuăm lucrările într-un ritm normal și să păstrăm toate măsurile de siguranță pentru cei care continuă să lucreze în această perioadă dificilă.

#Modernizare #TurdaseDezvoltă #Infrastructură #MobilitateUrbană #PrimăriaMunicipiuluiTurda”, a declarat Cristian Octavian Matei.

Lucrările de reabilitare a străzii 22 decembrie din Municipiul Turda sunt finanțate prin Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, al cărui prim semnatar la nivel național a fost chiar Turda.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii