web analytics
Home Știri din Turda Cristian Matei a donat, IN NUME PROPRIU, din prima zi, 25.000 de...

Cristian Matei a donat, IN NUME PROPRIU, din prima zi, 25.000 de lei pentru Spitalul Municipal Turda

- Publicitate -

Conducerea Spitalului Municipal Turda a facut publica lista cu persoanele fizice si juridice care au donat bani sau materiale pentru lupta impotriva Covid19.

In timp ce Asociatia T9, BAZANDU-SE pe banii turdenilor, a donat 20.000 de lei, primarul Turzii a demonstrat, inca odata, ca are capacitatea si bunavointa de a lupta impotriva Covid-19.

Astfel, edilul turdean a donat 25.000 de lei, IN NUME PROPRIU, fara a face tam-tam, asa cum au facut fariseii de la T9.

De mentionat este ca Matei a donat acesti bani in 25 martie 2020, adica in prima zi dupa deschiderea contului de donatii la Spitalul Municipal Turda.

🆘 Avem nevoie de ajutor și susținere din partea comunității în continuare! Dacă doriți să sprijiniți Spitalul Municipal Turda în lupta cu COVID-19, puteți dona în contul nostru:

🔴 RO65TREZ21921F370100XXXX – deschis la Trezoreria Turda

Spitalul Municipal Turda mulțumește tuturor persoanelor, companiilor și asociațiilor care au făcut donații în această perioadă atât de dificilă pentru noi și pentru întreaga lume! Fiind o situație de criză, orice sprijin este binevenit și vă suntem recunoscători tuturor celor care contribuiți la asigurarea unor materiale atât de necesare în această perioadă! Toţi banii din donaţii vor fi cheltuiţi exclusiv pentru achiziţia de materiale sanitare de protecţie şi dezinfectanţi, urmând să vă comunicăm cu exactitate ceea ce se achiziționează.

De asemenea, mulțumim Primăriei și Consiliului Local Turda pentru alocarea suplimentară a sumei de 600.000 de lei și Consiliului Județean pentru alocarea sumei de 500.000 de lei.

În numele nostru și al tuturor celor care vor avea nevoie de serviciile Spitalului Municipal Turda, vă mulțumim pentru implicare și generozitate!”, transmite unitatea sanitara turdeana.

“DONEAZA

Lista completa a donatorilor o gasiti mai jos

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -