fbpx
HomeȘtiri din TurdaConducere nouă la USR Turda - vezi detalii despre trecutul controversat al...
spot_img
spot_img

Conducere nouă la USR Turda – vezi detalii despre trecutul controversat al președintelui

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Ieri, în prezența senatorului Mihai Goțiu, USR Turda și-a ales noua structură de conducere, care are ca obiectiv pregătirea organizației în vederea alegerilor din 2019 și 2020.

Președinte a fost ales nimeni-altul decât omul de afaceri, Emil Turdean, cel care, alături de Daniel Doboș, Andrei Suciu, Bogdan Bulgaria și Sorin Florea înființa, la finele lui 2015, asociația T9.

“Sunt omul faptelor, nu al vorbelor, locul meu nu este neapărat la conducerea unui partid. USR este un partid al tinerilor, ei sunt invitați să vină alături de noi, ei vor ocupa locurile din conducerea USR Turda. Noi venim din spate cu experiența”, a declarat Emil Turdean, pe care USR Turda îl caracterizează drept primul președinte de partid din Turda care poate fi văzut prin oraș in pantaloni scurți și cu haine de lucru, venit direct de pe câmp.

Încă nu se știe dacă Turdean va reprezenta partidul în bătălia pentru Primăria Turda din anul 2020 sau dacă partidul va încheia o înțelegere cu Andrei Suciu, dar ceea ce este clar e faptul că dreapta alternativă din Turda se consolidează în vederea alegerilor.

Totuși, biografia lui Emil Turdean nu este fără cusur. În 2009, în timpul unei altercații cu mai mulți angajați ai SC Biți Tâmplărie SRL, Turdean a scos pistolul și i-a împușcat pe doi dintre ei.

Ulterior, omul de afaceri a scăpat de cercetare penală, însă zvonurile care-l privesc pe Turdean nu se opresc aici… (Vom reveni 😉 )

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: