web analytics
Home Știri din Turda COMEDIE, DRAMĂ ȘI POEZIE la Teatrul Național Aureliu Manea Turda

COMEDIE, DRAMĂ ȘI POEZIE la Teatrul Național Aureliu Manea Turda

- Publicitate -

Finalul acestei săptămâni ne aduce cinci evenimente mult așteptate la Teatrul Național Aureliu Manea.  Joi, de la ora 19.00, urmărim spectacolul „Îngrijitorul”, în regia Andreei Nagy. Realizat în parteneriat cu UBB Cluj-Napoca, spectacolul propune o incursiune în lumea lui Aston, Mick și Davies care se află într-un punct de cotitură al vieții lor: căutarea unei identități, a unei stabilități în ceea ce privește mersul vieții lor.

  Vineri, de la ora 19.00, ascultăm cu drag poeziile marelui autor transilvănean Octavian Goga la evenimentul „În mine câteodată”. Recitalul va fi acompaniat de muzică live și își propune să ilustreze gândurile care vizează eternele frământări ale omului, combinând în mod armonios sensibilitatea poetică specifică trecutului cu muzica produsă de instrumente moderne.

„Take, Ianke și Cadîr” revine pe scena Teatrului, spre încântarea tuturor iubitorilor de comedie clasică. Spectacolul aduce în scenă o temă de mare actualitate: realțiile inter-etnice dintre un român, un evreu și un turc. Acestă piesă despre toleranță, prietenie și dragoste, în regia lui Ovidiu Cosac, va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului.

Încheiem săptămâna cu două evenimente care vor avea loc duminică. De la ora 11.00, cei mici se vor bucura de aventurile năzdrăvanilor Naf-Naf, Nif-Nif și Nuf-Nuf, în spectacolul pentru copii „Cei Trei Purceluși”, iar seara de la ora 20.00, urmărim proiecția filmului „Fra Diavolo”(1933), o comedie care îi are în rolurile principale pe Laurel și Hardy (Stan și Bran).

Pentru rezervări puteți suna la numărul: 0264 311 952. Bilete online: www.teatrulaureliumaneaturda.ro , www.tomtix.ro. Mai multe detalii despre fiecare spectacol găsiți pe site-urile menționate, precum și pe pagina de Facebook a Teatrului: www.facebook.com/teatruturda .

Vă așteptăm cu drag la Teatru!

 

 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -