web analytics
Home Știri din Turda Comedia este la ea acasă pe scena turdeană

Comedia este la ea acasă pe scena turdeană

- Publicitate -

Teatrul Aureliu Manea pregătește o nouă premieră la Turda, sâmbătă 10 martie de la ora 19.00.
Vă invităm la o porție de râs la spectacolul „Ultima haltă în paradis” de Valentin Nicolau. Spectacolul este în regia lui Andrei Mihalache, iar scenografia de Alexandru Radu.
Din distribuție fac parte actorii: Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Maria Salcă, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza.
Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital către un Ionel lipsit de experiență. – Dansul dragostei este ca o partidă de șah, spune personajul lui Mitică.
„Greu de stabilit ce este dragostea: artă, meserie sau război? …. Sau toate trei la un loc? … Orice ar fi, necesită disciplină, talent și putere de muncă. ….Dacă vorbim despre „arta războiului”, de ce n-ar exista și ARTA IUBIRII? ….” a spus regizorul Andrei Mihalache.
Așadar, în weekend uităm de probleme și ne descrețim frunțile alături de actorii turdeni.
Cei mici sunt așteptați duminică, 11 martie ora 11.00 la spectacolul “Degețica”, într-o călătorie, în lumea fascinantă pe care o descoperă aceasta, născută dintr-o floare de nufăr din dorinţa fierbinte a Mamei. Pe când se afla la joacă, este purtată de vânt împreună cu prietenii ei Buburuza, Libelula şi Fluturel, toţi încercând să se ascundă de Domnul Broscoi.
Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro .

Biroul de presa
Teatrul Aureliu Manea Turda

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -