web analytics
Home Știri din Turda Când ciuma politicului invadează sportul...

Când ciuma politicului invadează sportul…

- Publicitate -

Sportul pare să fi devenit ultima frontieră în bătălia sinistră a politrucilor pentru ciolan.

La două zile de la prima victorie a Arieșului din Turda în Liga a III-a, bătălia politică a început, iar cei care au tras primul foc au fost reprezentanții PMP Turda.

Într-o singură săptămână, PMP-iștii, frustrați de faptul că un apropiat de-al lor a fost dat afară de la club, au remis comunicate de presă menite să creeze impresia unei dictaturi la club, dar și în oraș

Desigur că în acest joc murdar intitluat „ba pe-a mă-tii” au intrat și alți diletanți, care au făcut live-uri despre cât e de rea situația la club și cum actuala conducere va omorî fotbalul turdean.

Cum naiba să se poată concentra jucătorii la fotbal, când tot spațiul public din Turda a fost ocupat de certuri și scandaluri, pe seama fotbalului.

Așa s-a ajuns la meciul de ieri, de la Hărman, unde Sticla Arieșul Turda, cu jucători vizibil afectați de scandalurile din ultima săptămână, a fost învinsă de o altă nou-promovată.

A fost 3-1 pentru echipa din Hărman.

Ceea ce este mai grav este faptul că tot ieri, cu doar o zi înainte de meciul Potaissei Turda din cupa EHF la handbal, împotriva celor de la HC Porto, a reînceput gâlceava, de data asta pe seama handbalului.

Astfel, un individ care se vrea „persoană privată”, dar care face live-uri doar despre chestiuni publice, s-a apucat să adreseze întrebări, să invoace chestiuni de natură penală și să facă aluzii tâmpite despre cum sunt cheltuiți banii în sportul turdean.

La toate aceste prostii nu putem spune decât: „Jos labele de pe sportul turdean! Nu mai transformați sportul într-o chestiune politică și nu mai mânjiți cu rahat sportul turdean, doar pentru a căpăta voi capital politic!”.

Atât Sticla Arieșul Turda cât și AHC Potaissa Turda fac performanță în sport și, în același timp, pregătesc tinere generații. Ambele cluburi au pepiniere, unde copiii practică sporturi, deci de ce vreți să distrugeți aceste două cluburi?

JOS LABELE DE PE MUNCA SPORTIVILOR!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -