web analytics
Home Știri din Turda Atenție la manipulările păguboase, domnule Andrei Suciu!

Atenție la manipulările păguboase, domnule Andrei Suciu!

- Publicitate -

Atitudinea duplicitară, manipulatorie și, în general, nocivă a asociației T9 continuă să răsară în spațiul public, în ciuda situației delicate prin care trecem.

Dacă ieri, membrii celebrei asociații făceau apel la decență și la delimitarea de expresii injurioase și calomniatoare, astăzi aceiași membrii manipulează realitatea, lovind murdar în imaginea Companiei de Apă Arieș, dar și a presei din Turda, Câmpia Turzii și Cluj Napoca.

„127.555 RON au fost atribuiți ieri presei locale și județene de către CAA pentru “bannere html, cu link spre CAA, publicare anunțuri/comunicate”

Deși are sute de angajați, Compania de Apă, condusă de ginerele primarului Matei, n-are pe nimeni care să știe să pună un link pe internet, să dea copy-paste la comunicate?

Fără nici un fel de jenă, în Săptămâna Mare, la câteva zile dupe ce Spitalul Municipal cerea disperat donații, oamenii din jurul lui Cristi Matei continuă risipa banilor publici.

Da, ați citit bine: 127.555 RON = peste 26.000 euro, din banii Turzii, au plecat către buzunare private, numai de Bobic și Matei știute.
Data viitoare când auziți că nu sunt bani pentru Spital, să știți că banii s-au dus pe bannere și linkuri.”, au scris membrii T9 pe pagina proprie de facebook.

Defapt, adevărul este cu totul altul, iar RefleqtMedia vi-l poate prezenta, din postura unui organ media care a participat la respectiva achiziție.

În ultimele 12 luni, am publicat peste 62 de comunicate de presă, anunțuri, afișe și îndemnuri în numele operatorului de apă și canalizare.

Aceste comunicate de presă și anunțuri au contribuit la informarea cetățenilor cu privire la momentele în care vor rămâne fără apă, la diverse lucrări, la implementarea și demararea proiectului european de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare.

Ceea ce Asociația T9 UITĂ să menționeze este faptul că, prin contractul de finanțare aferent proiectului de 150 de milioane de euro implementat de Compania de Apă Arieș, este OBLIGATORIU să faci publicitate, să distribui comunitate de presă și SĂ INFORMEZI CLIENȚII CU PRIVIRE LA ACTIVITATEA OPERATORULUI.

Pe de altă parte, cei 127.555 de lei la care fac referire Asociația T9 se resfrâng pe o perioadă de 12 luni și erau previzionați în bugetul de venituri și cheltuieli al Companiei de Apă Arieș.

Prin urmare, postarea Asociației T9 este tendențioasă, manipulatorie și rău-voitoare.

Domnilor, chiar așa de rău ați ajuns?

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -