web analytics
Home Știri din Turda Asociația Turda Nouă se folosește de pagini „fake” pentru a denigra jurnaliștii...

Asociația Turda Nouă se folosește de pagini „fake” pentru a denigra jurnaliștii locali!

- Publicitate -

Ieri dimineață, RefleqtMedia a publicat un articol despre disperarea care a cuprins organizația T9, al cărui președinte – Andrei Suciu – își propune să candideze pentru funcția de primar.

La puțin peste 24 de ore după articolul nostru, în care vorbeam despre disperarea cu care T9, Andrei Suciu și paginile din jurul lor tratează subiectul „Zoo Turda”, o pagină neasumată a asociației Turda Nouă, respectiv Sesizări Turda, a postat o fotografie FALSĂ, denigratoare, la adresa jurnalistului – Ovidiu Adrian Bucur.

Totodată, aceeași pagină a publicat și o serie de afirmații DENIGRATOARE, dar și amenințări la adresa colegului nostru.

Legătura dintre această pagină de facebook și organizația T9 condusă de Andrei Suciu a fost dezvăluită de jurnalistul, Gelu Florea, o altă țintă predilectă a denigrărilor celor de la T9.

Astfel, prin intermediul unei pagini „fake”, T9 denigrează acei jurnaliști care nu fac jocurile murdare ale asociației și de care membrii T9 se tem.

„Am planuri mari în ceea ce-i privește pe Andrei Suciu și pe asociația pe care o cârmuiește. M-au denigrat, m-au discriminat și m-au acuzat de fapte ilegale inexistente.  Probabil că își imaginează că pot să scape nepedepsiți, lansând aceste atacuri de pe o pagină neasumată. Ei bine, nu vor scăpa nepedepsiți și le voi demonstra acest lucru acum, în an electoral. 

Problema lor este simplă: sunt curat, lucrez legal, am toate actele la zi și nu am comis, în viața mea, o infracțiune – n-au cu ce să mă atace, așa că încearcă să mă denigreze, însă aceste lucruri vor căpăta o nuanță juridică.

Mă numesc hoț legal (oximoron) pentru faptul că am contracte legale de prestări servicii cu statul … păi dacă asta ar fi infracțiune, tartorul T9 ar trebui să stea la pușcărie, pentru că are contracte legale atât cu statul român, cât și cu cel maghiar.”, spune Ovidiu Adrian Bucur – directorul RefleqtMedia.ro

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii