web analytics
Home Știri din Turda Asociația Pro Infrastructură CONFIRMĂ afirmațiile deputatei, Cristina Burciu

Asociația Pro Infrastructură CONFIRMĂ afirmațiile deputatei, Cristina Burciu

- Publicitate -

În cadrul unei declarații de presă remise ieri, deputatul PNL, Cristina Burciu, a confirmat deblocarea lucrărilor la marea majoritate a tronsoanelor Autostrăzii Transilvania.

„Pe lângă combaterea efectelor pandemiei și restartarea economiei naționale, Executivul și-a fixat ca prioritate reluarea șantierelor din infrastructură rămase fără activitate în ultima perioadă. Astfel, o serie de proiecte vechi, lăsate ani de zile la sertar, au fost revitalizate de Guvern și au prins contur la modul real, pe teren, prin redeschiderea de noi fronturi de lucru. Este pasul de la promisiunile nesfârșite din anii trecuți, învelite cu hărți desenate și redesenate la televizor, la fapte concrete.”. spunea Cristina Burciu ieri.

Ei bine, astăzi, Asociația Pro Infrastructură a remis un comunicat de presă prin intermediul căruia CONFIRMĂ spusele deputatului de Turda.

„Pe tronsonul Autostrăzii A3 Transilvania Chețani-C.Turzii construit de Straco subcontractorii Marcotim (terasamente) și Baxcom (structuri) avansează într-un ritm bun. La nodul rutier Chețani umpluturile sunt foarte aproape de finalizare, fiind executat deja un prim sector al stratului de balast stabilizat. Vedeți filmarea aeriană aici: https://youtu.be/xQ4LaHN4P_s.

Ne exprimăm speranța că plățile se vor realiza extrem de rapid dinspre CNAIR spre Straco și mai departe spre subcontractorii și furnizorii implicați în această lucrare, astfel încât în septembrie nodul Chețani să fie deschis traficului în paralel cu tronsonul vecin Chețani-Iernut, iar restul contractului să continue într-un ritm corespunzător și să fie finalizat în cursul anului viitor.”, transmite API.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -