web analytics
Home Știri din Turda API Turda SRL: Demonstrăm cu argumente legale că API Turda nu trebuie...

API Turda SRL: Demonstrăm cu argumente legale că API Turda nu trebuie să depună alte documente oficiale

- Publicitate -

Vă rog să găsiți în continuare un memoriu înregistrat astăzi 6 aprilie la Primăria Turda în atenția Consiliului Local. Demonstrăm cu argumente legale că API Turda nu trebuie să depună alte documente oficiale în afară de cele care sunt deja înregistrate. Termenul legal până la care membrii Consiliului Local Turda ar putea să voteze BVC estimat și Anexa 1 estimată API Turda 2020 este vineri 10 aprilie. După acest termen legal societatea noastră va întâmpina dificultăți și ar fi nedrept. De exemplu profitul 2019 este dublu față de ce a fost estimat la începutul anului.


Absența administratorului de la comisiile de specialitate este o minciună. Nu am fost înștiințat de întrunirea comisiilor la care de altfel se poate verifica, că nu am lipsit niciodată. Ba mai mult de la începutul anului toți șefii de servicii subordonați Primăriei participă la ședințe mai puțin subsemnatul pentru că nu am fost convocat la niciuna. De asemenea nu a fost situație să fiu convocat/solicitat de Primarul Municipiului și să nu particip.

Stimați membri ai Consiliului Local Turda, vă rugăm să ne sprijiniți să depășim aceste situații dificile și fără precedent, mai ales în situația națională COVID 19 toți angajații API Turda stau îngroziți după cât au muncit că ar putea rămâne fără salarii plătite la timp sau poate chiar mai rău. Primăria încă are datorii la API din 2019. Nu merităm acest tratament din partea Primarului și a Direcției Tehnice care deși au primit un raport de activitate și în Anexa 15 există un plan de acțiuni și activități propuse pentru 2020, iată că suntem în aprilie și nu am primit nici o comandă serioasă.


Politica este politică, însă cu buna desfășurare a serviciilor subordonate Primăriei și cu destinele angajaților nu trebuie să se joace nimeni. Mai ales Primarul Municipiului Turda care trebuie să fie om și egal cu toată lumea.


Bogdan Ursuleanu
#API Turda

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii