fbpx
HomeȘtiri din TurdaANUNȚ DISTRIBUIRE ALIMENTE/PRODUSE IGIENĂ ÎN CADRUL PROGRAMULUI POAD
spot_img
spot_img

ANUNȚ DISTRIBUIRE ALIMENTE/PRODUSE IGIENĂ ÎN CADRUL PROGRAMULUI POAD

spot_img
- Publicitate -
spot_img

       conform Ordonanței de urgență 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2019-2021

 

 

 

      Direcția de Asistență Socială Turda, aduce la cunoștința beneficiarilor de venit minim garantat sau alocație de susținere a familiei din cart. Poiana, că începând de Luni 08.02.2021, pe strada Câmpiei nr. 57 (Centrul comunitar de Igiena și Sănătate – cartier Poiana) se vor distribui produsele de igienă și alimentare după următorul program:

                                             Luni -Vineri între orele 08.00-12.00

 

Titularii celor două categorii de beneficii, se vor prezenta în vederea ridicării pachetelor, în timpul programului, având asupra lor actul de identitate valabil.

 

       Începând cu 15.02.2021, distribuirea alimentelor și a produselor de igienă pentru beneficiarii de venit minim garantat sau alocație de susținere a familiei din celelalte cartiere ale municipiului Turda , se va face pe str. Aurel Vlaicu nr. 3 (fostul Liceu Dr. I. Rațiu – lângă primărie) după următorul program:

                                           Luni-Vineri între orele 08.00-12.00

 

Beneficiarii de produse alimentare și produse de igienă se vor prezenta în vederea ridicării pachetelor, în timpul programului, având asupra lor actul de identitate valabil.

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: