web analytics
Home Știri din Turda Andrei Suciu contestă faptul că Salina nu are manager „plin” dar ignoră...

Andrei Suciu contestă faptul că Salina nu are manager „plin” dar ignoră PROFITUL înregistrat de companie

- Publicitate -

Candidatul USR la fotoliul de primar al Turzii, Andrei Suciu, și-a făcut un obicei din a spune că totul e aiurea și doar el va salva orașul.

În penultima sa postare pe facebook, acesta contestă faptul că Salina Turda nu are un manager cu drepturi depline, considerând acest lucru „inadmisibil”.

„Este inadmisibil că de aproape un an Salina Turda nu are un director care să conducă în mod profesionist principala atracție a orașului. Nu uitați că Salina este a noastră, a tuturor, iar profitul înregistrat ar trebui să fie reinvestit în proiecte de care să beneficiem noi toți.


Am să susțin ideea unui management performant la conducerea Salinei, echipa de conducere ar trebui să aibă obiective clare, cu sume concrete care să se întoarcă din profitul Salinei în bugetul orașului.

Lucrez deja împreună cu doi manageri cu experiență la proiectul de reformare a managementului Salinei.

Dacă aveți experiență în domeniu și idei constructive, vă rog să mă contactați în privat sau să mă sunați.”, spune Suciu care, printre rânduri, ne dă de înțeles că „le-ar antama” postul la Salină unor manageri care ar sări în barca lui, dar… oare de ce nu spune nimic despre profit domnul Suciu?

În luna aprilie 2019, când Salina Turda se pregătea să-și crească tarifele de acces în mină, T9/USR Turda lansa „un semnal de alarmă” menit să ne streseze pe toți, dar și să arunce cu noroi în executivul local al Municipiului Turda.

„ Planul de căpușare a Salinei de către Matei și PSD a trecut de curând la o nouă etapă, prin desființarea departamentelor juridic și marketing, servicii care au fost externalizate către firme private, dechizându-se astfel calea scoaterii banilor din bugetul societății! Probabil că următoarea etapă va fi privatizarea Salinei către firme pesediste! 

Vor câștiga, probabil, Praidul cu 30 lei/adult, Târgu Ocna cu 24 lei/adult, Slănic Moldova cu 22 lei/adult sau Ocnele Mari cu 20 lei/adult… ”, spuneau – în aprilie – membrii USR Turda.

Iată că lunile au trecut, tarifele au crescut, iar încasările și – implicit – profitul Salinei Turda este cel mai mare pe care l-a înregistrat societatea de la înființare.

Astfel, în conformitate cu datele prezentate de Salina Turda SA în ultima ședință de consiliu local care a avut loc la Turda în 2019, veniturile vor fi de 26.434.000 lei la finele acestui an, ajungând la un profit brut de 9.061.000 lei.

Ce înseamnă asta? 

Păi, nici mai mult nici mai puțin decât că profitul Salinei Turda a crescut, cu 2 milioane de lei noi, față de cel înregistrat în 2018 – adică … 20 DE MILIARDE DE LEI VECHI.

Astfel, USR Turda și ramora lor ONG-istă, T9 demonstrează, încă o dată că sunt ași… la dezinformare, și nu la previziuni economice și că nu sunt în stare decât să arunce cu praf și noroi spre adversarii politici.

Deci … Salina Turda NU ARE NEVOIE DE UN MANAGER PERFORMANT, ci are nevoie de liniște, iar Andrei Suciu nu vrea să accepte acest lucru nici în ruptul capului, pentru că – nu-i așa – „la Turda totul este aiurea și doar Suciu o poate salva”.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Chetani se pregateste sa iasa din Scenariul Rosu – scade incidenta si la Ludus

In urma cu cateva minute, Prefectura Mures a dat publicitatii noile date privind incidenta cazurilor de Covid19 raportate la 1000 de locuitori. Orasul Ludus inregistreaza...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la sediul firmei...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Finantare guvernamentala pentru 16 strazi turdene

🔊 𝐕𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚̆! Guvernul PNL va finanța în continuare modernizarea celor 16 străzi din Cartierul Primăverii și a adăugat pe lista sinteză un nou proiect...

Straco isi bate joc de subcontractorii de pe A3 Chetani – Campia Turzii

Pe Autostrada A3 Transilvania între C.Turzii și Chețani CNAIR a plătit factura de 10 milioane de lei către constructorul Straco, însă acesta la rândul...

Chetani se pregateste sa iasa din Scenariul Rosu – scade incidenta si la Ludus

In urma cu cateva minute, Prefectura Mures a dat publicitatii noile date privind incidenta cazurilor de Covid19 raportate la 1000 de locuitori. Orasul Ludus inregistreaza...

Focar Covid-19 la Baza 71 Aeriană? Cei care ar trebui să vorbească, au ales să tacă!

În urmă cu 2 zile, mai multe surse RefleqtMedia ne-au transmis informații potrivit cărora, la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii ar exista un focar de mai...

FIT Turda, primul festival de teatru din România în 2020

Anul 2020 a adus cu sine o mulțime de încercări și a afectat toate domeniile, cultura fiind unul dintre acestea. Deși a trebuit să...
- Advertisement -