fbpx
HomeȘtiri din TurdaAmplă campanie de ecologizare pe malul Arieșului, la Turda
spot_img
spot_img

Amplă campanie de ecologizare pe malul Arieșului, la Turda

spot_img
- Publicitate -
spot_img
Începând de mâine, ora 10, pe malul Arieșului vor avea loc ample acțiuni de ecologizare.
După ce în mediul online au apărut mai multe fotografii cu mormane de pet-uri pe malul Arieșului (asta după ce zona a fost salubrizată chiar zilele trecute), colegii noștri de la protecția mediului și de la serviciul de salubritate au notificat Administrația Bazinală Mureș cu privire la situația apărută. Explicația pentru cantitățile industriale de pet-uri deversate pe malurile ce se află pe teritoriul municipiului nostru este debitul crescut din ultima perioadă pe râul Arieș care a adunat deșeurile aruncate ilegal de-a lungul Ariesului în amonte pe marginea acestuia.
 
👉 Prin urmare, luni, începând cu orele 10:00, echipele de intervenție de la Apele Române, personalul de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și colegii noștri de la Serviciul de Salubritate și Protecția Mediului vor acționa pentru igienizarea malurilor.
 
Toți cei interesați să participe la aceste acțiuni pot suna la numărul de telefon al coordonatorului acestei activități, Fleșer Bogdan: 📞0738.978.280.
 
🚮 Pentru un mediu mai curat trebuie să contribuim cu toții, iar prin puterea exemplului sperăm ca și cei vinovați de prezența acestor deșeuri să fie mai responsabili și să conștientizeze că deșeurile trebuie aruncate la gunoi și nu la voia întâmplării!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: