fbpx
HomeȘtiri din TurdaAm mâncat cel mai delicios burger la Ovi's Burger
spot_img
spot_img

Am mâncat cel mai delicios burger la Ovi’s Burger

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Și nu, nu este restaurantul meu, ci al lui Ovidiu Nagy, un tânăr pasionat de gastronomie, drumeții montane, ciclism și studierea ciupercilor.

Restaurantul este deschis, încă din 29 iunie și este situat în Turda, pe strada Lotus, nr. 2 în apropiere de Școala Horea, Cloșca și Crișan.

Prima dată am fost la Ovi’s Burger săptămâna trecută, când am mâncat un Super Burger (chiar așa îi zice) cu 180 grame de burger, bacon, brânză, roșii, ceapă, salată iceberg, ketchup și maioneză.

Ei bine astăzi, când m-am dus să filmez ediția Business Refleqt pe care o puteți urmări mai jos, am mâncat un Funky Dog – adică un hot dog care a avut ceapă și varză murată în compoziție – ceva senzațional.

Ovidiu Nagy, patronul Ovi’s Burger a lucrat vreme de un an la Grand Hotel Italia și a coordonat un fast-food în Italia, vreme de doi ani, astfel că de experiență nu a dus lipsă, iar în momentul în care s-a decis să deschidă burger-joint-ul s-a lăsat pur și simplu dus de curaj și pasiunea de a găti.

Astăzi, i-a avut ca invitați pe actorul, Alex Sabău, pe care îl puteți vedea aici https://www.youtube.com/watch?v=Kei5Zw3wJCU, și pe Traian Lorincs, participant la „Chefi la Cuțite”.

Dar … mai multe, puteți vedea mai jos

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: