web analytics
Home Știri din Turda Alegeri la PSD Turda - Horia Nasra spune că sunt nestatutare și...

Alegeri la PSD Turda – Horia Nasra spune că sunt nestatutare și noi spunem și mai multe

- Publicitate -

Prima organizație locală la care PSD-ul clujean a decis să organizeze alegeri interne este cea de la Turda.

„PSD Turda are de azi o conducere legitima si un nou presedinte – Razvan Ciortea, cel care va fi si candidatul PSD la Primaria Turda! Am terminat cu interimatul, am terminat si cu filiala pe persoana fizica, cu jocurile perverse si neamuri puse pe functii!

PSD Turda este casa tuturor celor ce vor sa munceasca pentru social-democratie si comunitate!
Alegerile din filiala s-au desfasurat intr-o atmosfera superba, o asistenta numeroasa si, CEL MAI IMPORTANT, cu foarte multi tineri!


Succes, dragi colegi, continuati sa fiti uniti si curajosi, muncitori si pasionati!”, a scris Liviu Alexa pe rețelele de socializare, fără ca social-democrații turdeni să remită vreo invitație sau vreun comunicat de presă la niciuna dintre entitățile de presă din zonă.

În replică, deputatul Horia Nasra afirmă că alegerile organizate la PSD Turda sunt nestatutare.

Statutul, istoria organizației din Turda, toate călcate în picioare de cei trei intruși cocoțați NESTATUTAR în fruntea PSD Cluj.

În micimea dumnealor, au organizat alegeri NESTATUTARE în Turda, fără să aștepte un răspuns de la București cu privire la contestația lui Cristian Matei, primarul Turzii fiind judecat, la nivel județean, de o comisie de etică în care câțiva membri au fost schimbați nestatutar.

Statut ca statut… dar să nu fie lângă dumnealor măcar unul dintre primarii zonei, colegii primari din Săndulești, Viișoara, Ceanu Mare, Triteni, Aiton, Luna, fără să fie prezenți consilierii județeni din zonă sau parlamentarii PSD Cluj… jenant!

La Cluj, PSD moare în fiecare zi, sub bagheta acestor intruși diletanți.

Să organizezi alegeri FĂRĂ CONSILIERII LOCALI PSD Turda, Nicolae Roș, Adrian Sălăgean, Sorina Mihaela Crișan, Paul Năstase, Daniela Pîrlea, Maria Iuliana Sămărtinean și viceprimarul Lucian Nemeș! Este INADMISIBIL!

Intrusul grobian, îngropat în datorii la ANAF, cu N procese pierdute pe calomnie și N procese în rol, intrus care a reușit performanța într-o singură viață să fie exmatriculat din două instituții universitare, pentru că este leneș și pentru că nu-i place cartea.

Intrusul grobian care a înjurat numeroși clujeni și care se scuza că în 2017 și 2018 nu era persoană politică, mințind și omițând exercițiile electorale pierdute dezastruos la primărie și parlament.

Acest individ vulgar nu este reprezentativ pentru PSD, cine să creadă într-un individ care înjură, consumă spirt și insultă de la jurnaliști, la oameni de afaceri și până la profesori universitari. Acest individ nu trebuie doar scos din politică, ci trebuie ignorat total în spațiul public.

Al doilea intrus, intrusul facturier care se joacă de-a alba neagra cu cifrele sondajelor de opinie și care uită că unii dintre noi știm că nu a absolvit nici matematica, nici sociologia, așa cum se laudă. Practic, un intrus facturier mincinos, obsedat de banii partidului și incapabil să se întrețină. Noroc cu cei de acasă…

Al treilea intrus care distruge organizația, pseudo-securistul care linge clanțele pe la București, dl. Melițoiu, și care uneori se crede Bond de Rahova, trimițându-mi mesaje de amenințare prin interpuși. Măi pseudo-securistule, lasă amenințările și încearcă să muncești. Să nu îți fie frică de munca cinstită, nu poți trăi mereu în umbra cuiva, cerșind câte-o funcție de la partid!

Așa că, stimați intruși, oricât încercați să distrugeți organizația și să numiți președinți interimari, de recunoașterea membrilor PSD Cluj nu veți beneficia, pentru că toți știu ce sunteți: niște intruși diletanți.

P.S. Noul președinte PSD Turda este vechiul președinte al PRU Turda. Faptul că a fost membru PRU nu este o problemă dar că intrușii nu au invitat toți consilierii locali din Turda, consilierii județeni, primarii și parlamentarii PSD Cluj, la alegeri, spune multe despre legalitatea acestora.

#NoapteacaHOȚII”, a scris Nasra pe blogul personal, trimițând poziția sa oficială și presei locale.

Totuși, Nasra a uitat să menționeze mai multe aspecte:

  1. Printre noii membri ai PSD Turda se numără și Mihai Șandru – fost client al sinecurilor politice de la Câmpia Turzii care, în luna aprilie a acestui an, se afișa alături de Ioan Rus și Cozmin Sașa, la o conferință de presă organizată de Pro România Câmpia Turzii.
  2. Tot printre membri se află Virgil Pop, fost condamnat penal pentru luare de mită.
  3. La aceeași întâlnire politică a participat și Cristel Frînc, trimis în judecată pentru abuz în serviciu și fals.

Cât privește anunțul privind candidatura lui Răzvan Ciortea la Primăria Turda, șansele acestuia să câștige alegerile sunt direct proporționale cu cele ale Insulelor Faeroe de a câștiga Campionatul Mondial de fotbal…

 

În altă ordine de idei, în această săptămână, stiripesurse.ro a dat publicității un articol potrivit căruia după sărbătorile de iarnă, mai multe organizații  județene vor fi luate „la ochi” de conducerea centrală a Partidului Social Democrat.

„O delegație a conducerii centrale interimare PSD va începe după sărbătorile de iarnă un turneu pentru stingerea conflictelor interne din anumite filiale județene, spun surse din conducerea partidului. Printre filialele județene cu probleme se numără Clujul și Dâmbovița. Cel mai probabil, la Cluj o să fie alt lider județean.”, scrie stiripesurse.ro

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii