fbpx
HomeȘtiri din TurdaAdministrarea Patrimoniului Imobiliar Turda predă o adevărată lecție în îngrijire urbană
spot_img
spot_img

Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda predă o adevărată lecție în îngrijire urbană

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Odată cu venirea primăverii și cu declanșarea, de către administrația locală a Municipiului Turda, a campaniei de curățare a orașului, echipele de la API Turda au ieșit pe străzi, pentru a preda o adevărată lecție de profesionalism în îngrijirea urbană.

Treceri de pieton semnalizate ca la carte, spălarea carosabilului cu jet sub presiune, modernizarea fântânilor arteziene, toate comandate de administrația locală și supervizate de Bogdan Ursuleanu, directorul general API.

Demersurile echipei de la API nu putea să fie ignorate de primarul, Cristian Matei, care a avut o intervenție pe rețelele de socializare, în acest sens.

„Odată cu sosirea sezonului cald, API Turda a început desfășurarea unor serii ample de activități cum ar fi realizarea marcajelor rutiere, longitudinale și a trecerilor de pietoni, igienizarea și punerea în funcțiune a fântânilor arteziene din oraș sau curățarea tuturor străzilor principale în care există locuri de parcare cu plată, în vederea vopsirii și numerotării acestora. #Curățeniedeprimăvară #SăPăstrămTurdaCurată”, a declarat Matei.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: