fbpx
HomeȘtiri din sănătateȚi s-a cerut șpagă în spital, iată numărul de telefon la care...
spot_img
spot_img

Ți s-a cerut șpagă în spital, iată numărul de telefon la care trebuie să apelezi

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a dat astăzi una dintre cele mai controversate declarații de presă.

Acesta a vorbit despre faptul că ridicarea salariilor din sistemul sanitar nu eradichează fenomenul șpăgilor în spitale.

„Dincolo de bulibășeala creată de doamna Olguța&Co. în sistemul sanitar și de noile inechități create de legislația proastă promovată de PSD-ALDE, creșterile succesive ale veniturilor din acest domeniu trebuie să coincidă cu eradicarea flagelului numit ȘPAGĂ sau PLIC.

Nu doar pentru că este INUMAN și DISCRIMINATORIU față de cei mai vulnerabili oameni din societatea noastră – cei săraci care ajung la spital, nu doar pentru că este DEZONORANT și de neacceptat atât pentru pacient cât și pentru medic/asistentă/infirmieră/brancardier, nu pentru că este ILEGAL, indiferent dacă este primit înainte sau după intervenție/tratament, ci pentru că felul în care arată și funcționează astăzi sistemul sanitar este și rezultatul CORUPȚIEI din sistem, al cărei simbol este chiar acest mic, acest nenorocit #plic.

——
Vă rog, nu mai dați șpagă în spitale!
Dacă vi se cere, sunați aici: 0800.806.806 (hotline anticorupție în spitale lansat în 2016)”, a declarat Vlad Voiculescu.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: