web analytics
Home Stiri - national Iata medicamentul care opreste gripa in 24 de ore

Iata medicamentul care opreste gripa in 24 de ore

- Publicitate -

Doctorul, Adrian Streinu Cercel, directorul Institului Matei Bals, a dezvaluit un medicament care opreste gripa in 24 de ore.

Gripa se tratează cu medicamente antivirale și există un medicament Oseltamivir, care se folosește și în 24 de ore îți ia boala cu mâna. Ca atare, astea trebuie folosite.

Am văzut acum că o serie de medici nu prescriu Oseltamivir, că nu vor să prescrie Oseltamivir, că le-a spus cineva că n-au voie să scrie. Dom`ne, hai să ne băgăm toți mințile în cap! – a spus Streinu Cercel.

Oseltamivir este un medicament antiviral din categoria inhibitorilor de neuraminidază (alături de zanamivir și peramivir), folosit în profilaxia postexpunere și tratamentul gripei cu virus gripal A și B[8]. Blochează răspîndirea virusului gripal la nivelul celulelor organismului. Oseltamivir a fost primul inhibitor de neuraminidază de administrare orală comercializat, sub denumirea de Tamiflu. Este un pro-medicament care suferă o hidroliză hepatică și se transformă în metabolitul activ, oseltamivir carboxilat liber (GS4071).

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii