fbpx
HomeStiri din MuresUn nou proiect dedicat școlilor mureșene se lansează mâine
spot_img
spot_img

Un nou proiect dedicat școlilor mureșene se lansează mâine

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Miercuri, 26.09.2018, ora 9.00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, sala 200, va avea loc lansarea proiectului ”BALANCE – O școală mai bună pentru o viață mai bună” 2018-1-RO01-KA101-047975, derulat prin programul ERASMUS+ de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr.1 Tîrgu Mureș, în perioada septembrie 2018 – noiembrie 2019.

Întreaga activitate a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 Tîrgu Mureș vizează creșterea calității vieții copiilor cu nevoi speciale și a familiilor acestora prin integrarea în societate și în comunitățile școlare.

Prin proiectul ERASMUS+ “BALANCE – O școala mai bună pentru o viață mai bună” ne dorim cunoașterea, dezvoltarea și implementarea unui pachet de măsuri – competențe profesionale, conținuturi curriculare, strategii manageriale, metode, mijloace și tehnici inovative, care să asigure un demers eficient de incluziune școlară și socială pentru toți și fiecare, racordat la valori și standarde promovate la nivel european.

Scopul proiectului este dezvoltarea unui plan de acțiune pentru prevenirea violenței, managementul conflictelor și optimizarea incluziunii școlare și sociale a elevilor cu cerițe educative speciale.

Vă așteptăm să luați parte la evenimentul de lansare al acestui proiect.

Inspector școlar general,
prof. Ioan MACARIE

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: