fbpx
HomeStiri din MuresSediul PSD Mureș a fost vandalizat cu ... gem
spot_img
spot_img

Sediul PSD Mureș a fost vandalizat cu … gem

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Nu, dragi prieteni, nu e glumă – e cât se poate de serios. PSD Mureș a anunțat în această dimineață că, azi noapte, oameni necunoscuți au aruncat cu … borcane cu gem în sigla luminoasă a partidului.

„Sediul Organizației Județene al PSD Mureș a fost vandalizat, în noaptea de 21 spre 22 iunie 2018. Autori necunoscuți au aruncat cu mai multe borcane care conțineau gem în reclama luminoasă amplasată desupra intrării sediului din Piața Trandafirllor nr 14. Poliția Municipiului Tîrgu – Mureș a fost sesizată în jurul orei 6,00 de către Poliția Locală Tîrgu – Mureș.

În acest sens Organizația Județeană PSD Mureș a depus o reclamație în vederea identificării autorului, tragerii la răspundere și a recuperării prejudiciului cauzat.

Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Tîrgu – Mureș, un oraș renumit în țară pentru liniștea și ordinea publică. Nu înțelegem acest mod violent de a îți exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formațiune.

Din păcate unele violențe verbale din spațiul virtual iată că se transpun și în realitate.

Suntem convinși că în cel mai scurt timp cei vinovați vor fi identificați și trași la răspundere.”, scriu social-democrații mureșeni pe pagina de facebook.

Cine știe, poate data viitoare se va arunca și cu pâine cu unt 🙂

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: