web analytics
Home Stiri din Mures REACŢIONEAZĂ! TU POŢI FACE DIFERENŢA!

REACŢIONEAZĂ! TU POŢI FACE DIFERENŢA!

- Publicitate -

Acesta este sloganul Campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenţei , din acest an. “Violenţa în familie nu este doar problema celor implicaţi direct, pentru că NE AFECTEAZĂ PE TOŢI!”.

Ştim cu toţii că violenţa dezbină, destramă familii, distruge vieţi. De aceea, am ales NASTURELE ca şi simbol al campaniei încă din anul 2014. Aşa cum nasturii ţin lucrurile împreună, aşa fiecare dintre noi poate fi <> pentru relaţiile cu cei din jurul său.

Deorece anul acesta e unul special, am adus cateva elemente de noutate în această campanie şi anume ne propunem alături de artistul Vizi Imre, unul din ambasadorii campaniei din acest an, să discutăm cu oamenii, într-un cadru mai puţin formal la Cafeneaua 112.

Ne implicăm cu toţii, de la mic la mare, REACŢIONÂND, conştienţi că noi putem face diferenţa, putem construi o lume mai sigură, prin faptele noastre. Alternativa noastră la violenţă este arta…ne folosim de muzică şi teatru pentru a combate violenţa, în toate formele ei.

Vă invităm să vă alăturaţi campaniei purtând în cele 16 zile de activism împotriva violenţei, un NASTURE, distinct, altul decât al hainelor, pentru a exprima apartenenţa la mişcarea împotriva violenţei.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii