web analytics
Home Stiri din Mures IPJ Mureș trage un semnal de alarmă cu ocazia Bobotezei

IPJ Mureș trage un semnal de alarmă cu ocazia Bobotezei

- Publicitate -

Recomandări pentru cei care participă la manifestările religioase. Reguli de respectat în apropierea lăcaşurilor de cult

În acest week-end au loc manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), Sfântul Ioan Botezătorul și a Crăciunului pe rit vechi.

Recomandăm oamenilor să nu aibă cu ei sume mari de bani, iar, pe cât posibil, portofelul să-l păstreze în buzunarul interior al hainei.

Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi și poşete.

Celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult le recomandăm să nu lase la vedere bunuri de valoare.

Boboteaza este un eveniment evlavios. Nu vă înghesuiți în mulțime, când așteptați în curtea bisericii să luați apă sfințită! Așteptați cu calm și liniște!

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile polițiștilor rutieri şi să parcheze doar în locurile de parcare special amenajate.

Pentru protecţia autovehiculului, atunci când parcaţi, nu uitaţi să închideţi geamurile şi să vă asiguraţi că l-aţi încuiat.

Când aţi pornit maşina pentru a se încălzi, nu vă îndepărtaţi de ea. Nu o lăsaţi pornită şi neasigurată nici pentru câteva momente.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii