web analytics
Home Stiri din Mures Incendiul clopotniței de lângă Târnăveni a fost provocat de un bărbat!

Incendiul clopotniței de lângă Târnăveni a fost provocat de un bărbat!

- Publicitate -
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au identificat și reținut ieri, 8 februarie a.c., un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.* 
 
În fapt, la data de 08 februarie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnaveni au fost sesizați prin Apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca în clopotnița Bisericii Reformate din localitatea Idrifaia, comuna Suplac, ar fi izbucnit un incendiu.
 
Din primele verificări efectuate de polițiști, au rezultat indicii care au condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat în mod intenționat, fiind identificat un tânăr, de 18 ani, din localitatea Idrifaia, bănuit de comiterea faptei.
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 50.000 de euro.
 
În baza probatoriului administrat, la data de 8 februarie a.c., față de tânăr, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș. 
 
Acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii