fbpx
HomeStiri din MuresImnul Național Simbol Demnitate Unitate
spot_img
spot_img

Imnul Național Simbol Demnitate Unitate

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Avem bucuria de a vă invita să luați parte la manifestările organizate în cadrul proiectului intitulat: “Imnul Național: Simbol, Demnitate, Unitate”, organizat de către Asociația Tabla de Șah, Asociația Școala Ardeleană, Asociația Petru Maior, Asociația Renașterea cu sprijinul Primăriei Municipiului Tîrgu Mureș.

Cu acest prilej la 17.30, în foaierul Palatului Culturii va fi lansat volumul istoricului Bogdan Bucur “Cartea de Aur a Centenarului Marii Uniri” , volum prezentat de către Conf. Univ. dr. Giordano Altarozzi.

De asemenea cei prezenți la această manifestare vor putea admira lucrările de pictură expuse de către artistul Călin Bogătean.

Începând cu orele 18.00 mureșenii sunt așteptați să participle la un spectacol de excepție organizat la Palatul Culturii cu concursul actorilor Nicu Mihoc, Radu Bânzaru, Iulian Praja, Sergiu Marocico, a grupurilor vocale “Maris” și “Horea Cloșca și Crișan”, respectiv a Fanfarei diviziei 4 infanterie “Gemina”, în regia artistică semnată de Liviu Pancu, intrarea fiind liberă.

Organizatorii propun o călătorie imaginară de-a lungul a mai mult de un secol de istorie, prilej de a trece în revistă imnurile de stat ale României, poveștile lor, realitățile și speranțele celor ce le-au cântat. Proiectul se dorește a fi o punte de legătură pentru o comunitate multietnică a cărei viitor depinde de capacitatea de a construi împreună.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: