fbpx
HomeStiri din MuresDespre VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ, la Gimnaziul „EUROPA”
spot_img
spot_img

Despre VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ, la Gimnaziul „EUROPA”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi! Oare cei mici, sunt pregătiți de ea? Siguranța nu trebuie uitată în vacanță…astfel că, pentru ca timpul petrecut alături de cei dragi în această perioadă să fie și unul sigur, ne-am propus, alături de micii învățăcei de la Gimnaziul “Europa” din Târgu-Mureș, să realizăm un Instructaj de Vacanță pentru Siguranță!

În urma întâlnirilor și a discuțiilor purtate de poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii cu cei mai mici dintre elevii gimnaziului, s-a ajuns la următoarele concluzii:

1. Strada nu este loc de joacă, iar o secundă de neatenție manifestată în acest spațiu ne poate costa viața! Nu uităm, ne asigurăm și apoi traversăm doar prin locurile permise de lege! Dăm prioritate vieții, respectând cu strictețe regulile de circulație!

2. Discutăm, ne jucăm, relaționăm doar cu persoane cunoscute, străinii pot avea intenții răufăcătoare , atât cei din lumea reală, cât și cei din lumea virtuală! Nu uităm, paza bună trece primejdia rea!

3. În excursii când plecăm, la bunici, la munte, la mare, casa o asigurăm, nu ne-aventurăm în apă, nu ne-ndepărtăm de părinți…suntem prevăzători, atenți cu noi, atenți cu bunurile noastre!

Polițiștii mureșeni transmit tuturor copiilor din clasele pregătitoare o misiune de vacanță: Învățați datele personale (adresa exactă a casei, cel puțin un număr de telefon al părinților, etc.) ca să le puteți folosi, dacă e nevoie!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: