fbpx
HomeStiri din MuresDescindere a masacaților în județul Mureș
spot_img
spot_img

Descindere a masacaților în județul Mureș

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Ieri, la orele dimineții, a avut loc o descindere a mascaților în județul Mureș.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, cu sprjinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 19 percheziţii în judeţul Mureş, la locuinţele unor persoane, bănuite de furturi, precum şi la locuinţe şi ferme agricole ale unor persoane bănuite că ar fi achiziţionat bunuri provenite din furturi.

La data de 22 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au efectuat 19 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi sustras de pe raza judeţelor Mureş, Cluj şi Alba, seminţe agricole, acumulatori auto şi combustibil din autotrenuri parcate.

La percheziţii au fost identificate şi ridicate recipiente din plastic conţinând fertilizanţi, ambalaje din hârtie pentru seminţe agricole, 200 l motorină şi recipientele din plastic aferente, 400 pachete ţigări, precum şi unelte.

În urma activităţilor investigative efectuate de poliţişti, au fost depistaţi trei bărbaţi, de 44, 29, respectiv 27 de ani, din judeţul Mureş, bănuiţi că, în luna aprilie 2018 ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială, de pe raza judeţului Mureş, de unde ar fi sustras seminţe agricole şi fertilizanţi, în valoare de peste 30.000 de lei.

Faţă de cei trei bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara pentru a fi dispuse măsurile legale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cauză.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: