web analytics
Home Stiri din Mures 5 persoane sunt cercetate de poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni...

5 persoane sunt cercetate de poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, pentru comiterea unor tentative la furt calificat

- Publicitate -

În perioada 8-20 martie a.c., 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani din judeţul Mureş, ar fi încercat să pătrundă, de 3 ori, intr-o societate comercială din Tîrgu Mureş, care are ca obiect de activitate comercializarea florilor, pentru a sustrage banii din încasări.

Din cercetări, a reieşit că 4 dintre persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi acţionat, sub presupusa instigare a celei de-a cincea persoane, un bărbat de 31 de ani, din Tîrgu Mureş.

Menţionăm că doi dintre bărbaţi, de 31 de ani, sunt arestaţi preventiv într-o altă cauză privind săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat în cursul lunii martie a.c., iar un altul, de 28 de ani, în momentul comiterii tentativelor de furt se afla sunt control judiciar pentru săvârşirea altor două infracţiuni de furt calificat.

Împotriva a 3 dintre bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -