web analytics
Home Știri din Luduș Un adevărat arsenal descoperit de polițiști la Cuci

Un adevărat arsenal descoperit de polițiști la Cuci

- Publicitate -

3 arme de tir sportiv, 1 arbaletă și aproximativ 1.900 de diaboluri deținute în mod ilegal, au fost descoperite de poliţiştii din cadrul I.P.J. Mureş, în urma unei percheziții domiciliare.

La data de 9 august a.c., poliţişti specializaţi din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, au efectuat 1 percheziţie domiciliară la locuința unei persoane despre care existau date că deține în mod ilegal arme.

Cu această ocazie au fost identificate și ridicate în vederea confiscării 3 arme de tir sportiv cu aer comprimat, 1 arbaletă și aproximativ 1.900 de diaboluri.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că armele şi muniţia ar fi fost aduse dintr-o ţară a Uniunii Europene.

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Cuci, a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore de către poliţiştii mureşeni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -