web analytics
Home Stiri din Cluj Un ONG Clujean vrea să facă o surpriză micuților internați la oncopediatrie!...

Un ONG Clujean vrea să facă o surpriză micuților internați la oncopediatrie! Haideți să-i ajutăm și noi!

- Publicitate -
În mulțimea de solicitări de sprijin și ajutor din această perioadă, noi mai venim spre voi cu una! Știm că la secția de Oncopediatrie Cluj se află internați acum aproximativ 20 de copii, cu vârste de la 1 la 17 ani și ne putem cu toții imagina că situația lor nu e deloc una ușoară. Vrem să fim noi împreună Iepurașul lor de Paște, dar avem nevoie de sprijinul vostru!

👦 👧 Haideți să le aducem câte un zâmbet pe chip, oferindu-le câteva cadouri din partea comunității Va Ajutam Din Cluj.
Concret, noi achiziționăm jucării, cărți, jocuri, hăinuțe și scutece pentru ei, pregătim pachetele pe vârste, doar după ce dezinfectăm toate produsele noi cumpărate, presărăm peste ele toată magia faptelor bune strânsă în această comunitate și le ducem până vineri la saloanele lor din spital, ca să poată sărbători Paștele cu un iz de nou și lumină.

🎁 În aceste câteva zile, vrem să spiridușim repede cele 20 de pachete, așa încât reacția voastră rapidă ne va ajuta să îndeplinim planul nostru.

💰 Dacă puteți, donați orice sumă de bani pentru aceste cadouri pentru copii, în contul Asociației Civic Suport, RO18BTRLRONCRT0509496101 (RON), cu mențiunea „donație Oncopediatrie”.

Vă mulțumim că ajutăm împreună!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii