fbpx
HomeStiri din ClujUn clujean ar putea fi alesul PSD-ului pentru Președinția României
spot_img
spot_img

Un clujean ar putea fi alesul PSD-ului pentru Președinția României

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Mai este un an și jumătate până la alegerile prezidențiale din România și deja se prefigurează cei care se vor bate pentru șefia statului român.

Dacă PNL l-a desemnat pe Iohannis, acesta este cotat cu șanse mici spre minime să fie ales pentru a doua oară, nu pentru că ar fi o dezamăgire, ci pentru că nu mai are nici contracandidatul din 2014 (Ponta „the big bad wolf”) și pentru că sunt alții mult mai buni pe listă.

Astfel, primul nume care este pe buzele românilor este Dacian Cioloș – politician care, de curând, și-a făcut un partid politic și care este văzut drept alternativa la politrucii care compun astăzi eșicherul politic național.

Ei bine, PSD nu a ieșit cu nimeni până acum și deși s-a zvonit numele lui Vasile Dâncu, acesta a infirmat categoric o posibilă candidatură.

Cu toate acestea, oameni din structurile de conducere ale PSD Cluj ne-au indicat o altă variantă din județul nostru pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Este vorba, desigur, despre Ioan Aurel Pop, profesor universitar doctor în istorie și proaspăt președinte al Academiei Române.

Profesorul Pop este, în această perioadă, cea mai vehiculată resursă politică pentru recredibilizarea PSD-ului după ani întregi de Videle și Teleorman și este susținut de „Grupul de la Cluj” – aripă a PSD-ului condusă de Ioan Rus care, deși nu se mai afișează activ în fruntea partidului, încă dirijează ce și cum.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: