web analytics
Home Stiri din Cluj Tupeu de Păunel - îi blamează pe PSD-iști că au împiedicat o...

Tupeu de Păunel – îi blamează pe PSD-iști că au împiedicat o nouă împărțire a fondurilor pe criterii politice

- Publicitate -

Pe ordinea de zi a ședinței a Consiliului Județean Cluj s-a aflat un proiect de hotărâre privind alocarea de sume provenite din impozitul pe profit către localitățile din județ,

Așa cum a făcut de când și-a preluat mandatul de președinte al forului județean, Alin Tișe a gândit împărțirea fondurilor STRICT PE CRITERII POLITICE, ca un șacal îmbrăcat în haine liberale, căruia nu-i pasă de proiecte, de indici tehnico-economici, de realitatea de zi cu zi, ci doar de culoarea politică.

Ei bine, singura problemă a lui Păunel Tișe a fost că reprezentanții PSD-ului de la Cluj au dovedit, pentru prima dată în acest mandat, că au câte o pereche reală de … mingi, pe care le-au servit direct în plexul solar al puterii liberale.

Astfel, consilierii județeni PSD S-AU OPUS ALOCĂRII DE FONDURI PE CRITERII POLITICE.

Ca urmare a acestei înfrângeri politice, leul rănit, Tișe, a declarat următoarele: „În acest fel, prin nealocarea fondurilor respective, numeroase proiecte de infrastructură sau care vizează dezvoltarea comunităților clujene, nu vor mai putea continua din lipsa banilor.
În același timp, va fi pusă în pericol însăși funcționarea unor primării din județ care, văduvite, în ultimul timp, de Guvern, de importante surse de venit, se confruntă cu datorii financiare semnificative.
Regret și condamn lipsa de responsabilitate a PSD, cel care susține dezvoltarea județului în mod ipocrit, doar la nivel de declarații. Faptele, din păcate, precum cea de azi, îi contrazic.”

Singura problemă este că Tișe este cel care denaturează realitatea, iar RefleqtMedia vă va prezenta cum a dorit Tișe să împartă banii județului:

În cazul orașelor, le-am colorat în roșu pe cele cu conducere social-democrată și în albastru pe cele cu conducere liberală, iar în cazul comunelor, lucrurile stau mai simple: comunele PSD, indiferent de populație, teritoriu, proiecte sau necesități, ar fi primit 70 de mii de lei, iar cele cu conducere PNL sau UDMR au primit sume între 104 și 153 de mii de lei.

În 2016, după ce a devenit președinte al CJ Cluj, Alin Tișe declara pentru presa clujeană că nu va ține cont de criterii politice, atunci când va împărți banii județului. De atunci încoace au fost 5 alocări de fonduri provenite din impozitul pe venit. ÎN CAZUL TUTUROR ACESTOR ALOCĂRI, TIȘE S-A SPĂLAT PE PICIOARE CU INTERESELE COMUNELOR PSD, ALOCÂNDU-LE FONDURI DE RAHAT!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -