web analytics
Home Stiri din Cluj Țeapă pentru creduli de la Jolidon Cluj - dragilor, mai bine rămâneți...

Țeapă pentru creduli de la Jolidon Cluj – dragilor, mai bine rămâneți la jartiere și sutiene

- Publicitate -

Perioada in care ne aflăm este una foarte propice pentru dezvoltarea de metode de inducere în eroare a păcălicilor, iar dacă vorbim despre „măști” toată lumea le caută și toată lumea le produce, dar … nu toate măștile sunt conforme.

Se pare că de această situație – a conformității măștilor – a uitat producătorul clujean de sutiene și jartiere, Jolidon Cluj, astfel că firma s-a apucat să comercializeze măști din bumbac, care din punct de vedere a biosecurității n-au absolut nicio valoare.

Bine, acest lucru îl recunosc chiar cei de la Jolidon. „

Demersul nostru pentru producția de măști, în calitate de fabrică de textile, a fost influențat de lipsa lor de pe piață. Masca de bumbac nu are grad medical de protecție, prin urmare eficiența ei este mai redusă.

Însă acoperirea nașului și a gurii pentru persoanele care ies în spațiul public este o măsură de protecție mai bună, în lipsă unei alternative, masca urmând a fi folosită însă cu precauție, aceasta fiind spălată și călcată la o temperatură mare, după purtare”, au transmis reprezentanții firmei JOLIDON.

Prin urmare, dragi cetățeni, decât să dați 10 lei pe un rahat de mască, care n-are nicio valoare de biosecuritate și nu face decât să vă facă să arătați ca niște câini cu botniță, mai bine căutați MĂȘTI CHIRURGICALE, care chiar vă protejează!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii