web analytics
Home Stiri din Cluj Steluța Cătăniciu îi face ȚĂNDĂRI pe liberali

Steluța Cătăniciu îi face ȚĂNDĂRI pe liberali

- Publicitate -

În contextul în care PNL Cluj a solicitat REVOCAREA DIN FUNCȚIE a ministrului justiției, deputata ALDE Cluj, Steluța Cătăniciu, a avut o declarație politică incendiară, în care i-a acuzat pe liberali de faptul că au închis ochii la mai multe abuzuri săvârșite de DNA și de parchete.

„Dragi colegi de la PNL, nu aţi schiţat un gest la abuzurile demascate la DNA Ploieşti pentru că le-aţi considerat simple greşeli.

Denunţuri false, probe măsluite, teste poligraf falsificate, martori cu dublă şi triplă identitate, pe toate le-aţi considerat simple greşeli ale acestor procurori.

Stimaţi colegi din PNL, am observat că jumătate din textul acestei moţiuni îl dedicaţi procedurii de revocare a procurorului general Augustin #Lazăr.

Constat că vă îngrijorează profund demararea acestei proceduri de către ministrul Tudorel #Toader. Mă întreb de ce totuşi nu v-a îngrijorat manevra prin care a fost adus pe această funcţie domnul Lazăr? Pentru a-i face loc acestuia, procurorul general de la acea vreme, Tiberiu Niţu, a fost pus sub învinuire pentru abuz în serviciu.

A beneficiat de confort în trafic prin faptul că avea un antemergător de la Poliţia Rutieră, procurorul general al României. După doi ani, Înalta Curte de Casaţie şi #Justiţie a stabilit că fapta nu există. Ştia şi DNA, ştiam toţi că fapta nu exista, dar a fost nevoie să i se facă loc lui Lazăr. Nu v-au îngrijorat profund acele abuzuri. (…)”, a spus Cătăniciu.

Declarația deputatei ALDE vine în contextul dezbaterii moțiunii simple depusă de PNL împotriva Ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii