web analytics
Home Stiri din Cluj Presedintele PMP Cluj n-are treaba cu economia si se lauda cu asta

Presedintele PMP Cluj n-are treaba cu economia si se lauda cu asta

- Publicitate -

In cadrul conferintei de presa organizata de PMP Turda in studioul Turda TV, RefleqtMedia l-a intrebat pe presedintele PMP, Cristian Lungu, ce intrebari si interpelari a adresat pentru turdeni.

Deoarece principalele preocupari ale senatorului au fost vaccinarile, legaturile lor cu autismul si refugiatii, era clar ca nu avea cum sa ne prezinte intrebari adresate despre Turda.

Ne-a spus, in schimb, cum a solicitat el cate o ambulanta pentru fiecare UAT din judetul Cluj, dovedind clar ca nu are habar de economie.

“Stim ca exista deficit de personal la SAJ, dar prima data e nevoie de infrastructura, adica de ambulante pentru fiecare UAT”, a spus Lungu, in momentul in care RefleqtMedia i-a reamintit faptul ca ambulantele sunt administrate de Serviciul Judetean de Ambulanta, a carui personal este mult subdimensionat.

Ceea ce Lungu uita, desi se lauda ca a lucrat in bancile americane, e faptul ca o ambulanta de tip C1, fara personal, ar reprezenta resurse financiare blocate intr-un activ inoperabil.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii