web analytics
Home Stiri din Cluj Păstrăvăria Bologa a devenit crescătorie BIO de pești

Păstrăvăria Bologa a devenit crescătorie BIO de pești

- Publicitate -

La câțiva kilometri de Ciucea, Huedin și Valea Drăganului, lângă localitatea Bologa din Județul Cluj, există una dintre cele mai bune și mai productive crescătorii de pește din județ.

Vorbim despre Păstrăvăria Bologa, care și-a început activitatea în urmă cu câțiva ani și care, începând din acest an, datorită unor eforturi tehnice impresionante, a reușit să se transforme într-o păstrăvărie Bio.

„Doi ani de conversie pentru a putea comercializa un „produs ecologic”:

– pentru obţinerea şi comercializarea produselor ecologice care poartă etichetele şi siglele specifice, producătorii trebuie să parcurgă un proces strict ce trebuie urmat întocmai.
Astfel, înainte de a obţine produse agricole ce pot fi comercializate cu menţiunea ,,produs ecologic”, exploatatia trebuie să parcurgă o perioadă de conversie, de minimum doi ani.
Pe durata întregului lanţ de obţinere a unui produs ecologic, operatorii trebuie să respecte permanent regulile stabilite în legislaţia comunitară şi naţională. Ei trebuie să-şi supună activitatea unor vizite de inspecţie, realizate de organisme de inspecţie şi certificare, în scopul controlului conformităţii cu prevederile legislaţiei în vigoare privind producţia ecologică.”, transmit reprezentanții Păstrăvăriei Bologa.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii