web analytics
Home Stiri din Cluj Nelu Tătaru - ministrul sănătății: „La Cluj avem un exemplu de bune...

Nelu Tătaru – ministrul sănătății: „La Cluj avem un exemplu de bune practici!”

- Publicitate -

Atât de bine se mișcă Mircea Abrudean și echipa de coordonare a pandemiei Sars-Cov-2 din județul Cluj că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a venit special în județul nostru pentru a se convinge cu ochii săi.

În ceea ce privește gestiunea pandemiei, ministrul a declarat că județul Cluj este un exemplu de bune practici.

“Am venit la Cluj pentru a evalua situația la nivelul spitalelor, dar și din discuții cu administrația locală. Clujul este un exemplu de bună practică. Am vrut să văd efectiv fiecare management, să mi se prezinte problemele și activitatea desfășurată. Față de multe alte orașe, așez Clujul undeva sus, atât ca activitate medicală, cât și ca implicare a administrației locale, că este prefectură sau că este primăria municipiului. Țin să menționez că, din toate discuțiile pe care le-am avut, există capacitate și de testare, există capacitate și de tratament, la nivelul unităților din Cluj-Napoca. Aștept ca orice sesizare să îmi ajungă la nivel de minister și să pot completa orice deficit sau orice necesitate”, a afirmat ministrul – citat de Monitorul de Cluj.

În ceea ce privește capacitatea de testare a județului Cluj, aici se pot realiza 1000 de teste covid-19 în fiecare zi.

“La Cluj este o capacitate de 1.000 de testări pe zi, menționez că Clujul poate asigura testarea și pentru localități din jur, cum ar fi pentru Deva sau pentru Suceava, se pot aduce teste pentru a fi prelucrate la Cluj”, a mai spus Tătaru. 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii